Lila shala utskick – vår/sommar 2021

av | 26 mars, 2021

Kära praktikvän,

I det här utskicket vill jag påminna om att det är påskuppehåll 5-11 april, och att halvterminen avslutas den 15 april. Hur resten av våren ser ut efter det är svårt att säga någonting om innan jag kommit hem från min nästa ögonoperation som är schemalagd 19 april. Jag hör av mig.

Jag vill också med mycket värme uttrycka tacksamhet till alla er som hört av sig till mig och/eller donerat pengar. Jag lovar att varje krona kommer att användas på bästa sätt. Ett stöd har också utbetalats från Boverket, så shalan hålls flytande i ett par månader till, medan rättsprocess pågår.


EVENEMANG I VÅR

YOGA AFTER WORK – 26/3 + 30/4
En mjuk och lugn AW-yoga inspirerad av mediyoga och yin. Datumen är nu på fredag, 26/3 och sista för våren 30/4, 16.30-18. Obligatorisk anmälan senast kvällen innan klockan 20. Minst 3 personer, max 7. Mer information hittar du här: http://www.lilashala.se/event/after-work-yoga-sista-fredagen-i-manaden-under-varterminen-2021/

Non Violent Communication – INTRO – 28/3 
Nej, inte många individer har i grunden en intention om att vara våldsam, men det nedärvda språket i vår kultur och kommunikation påverkar oss, oavsett vi vill eller inte, via relationer och samhälle. NVC är ett hjälpsamt verktyg för dig som är/har varit utmattad av livet och önskar djupare, friare och ärligare relationer. Detta är också en möjlighet för dig som redan övar NVC att få en repetition av grunderna. Introdagen kombineras med yinpraktik. Minst 4, max 7. Mer info: http://www.lilashala.se/event/nvc-intro-yinyoga-28-3/

Non Violent Communication – Nybörjarcirkel – start 22/4 
Att växa i ärlighet och empati – För dig som gått ett intro. Du ges möjlighet att tillsammans med andra utveckla din förmåga att använda de verktyg som NVC erbjuder, med fokus på självmedkänsla, att lyssna på andra med empati samt att uttrycka dig ärligt. Minst 4, max 7.
http://www.lilashala.se/event/nyborjarcirkel-kontaktskapande-kommunikation-att-vaxa-i-arlighet-och-empati/


NÄR DU KOMMER IN – COVID-19
Tvätta händer, använd egen matta och filt samt ta med en liten handduk för lån av redskap. Håll avstånd. Det finns tre dörrar in till stora salen, använd dem. Se till att du har gott om tid efter klassen så att trängsel kan undvikas. Entrén är vår trånga sektor på Lila shala, framför allt vid hemgång.


EVENEMANG I SOMMAR

YOGADAGARNA I RUTE, 8-11/7 2021
Datum är preliminärt bokade, och vi håller tummarna för att det ska vara möjligt att genomföra evenemanget. http://www.skimrayoga.se/yogaretreat

TYSTA DAGAR I ÖSTERGARN
Datum kommer. Samarbete mellan MC och Bodil Heijbel i Rodarve, http://www.lilashala.se/event/tysta-dagretreat-i-ostergarn-juli-2021/

Med hopp om att få möta er alla snart igen.

Varma hälsningar,
Mariancila & Co

Lämna ett svar