PRISER KLASSER & TERMINSKURSER

Terminskurser
När du tecknar en hel kurs är du garanterad plats. Priset på kursen är 160 kronor per gång. Det betyder att en (till exempel) 16 veckor lång termin kostar 2560. Vårterminen är generellt ca en månad längre än hösttermin och därmed dyrare.
BEHÖVER DU TA IGEN MISSADE GÅNGER så görs det inom ramen av samma termin på någon av kurserna på schemat som undervisas på samma nivå

Prova på x 3 vid terminsstart
Du får möjlighet att prova på 3 gånger på en kurs innan du bestämmer dig för att behålla din plats som vi då kan garantera. Vill du inte fortsätta går platsen till någon annan som står i kö. 500 kronor.

Klippkort 10 x
1850 kr. Används på samtliga klasser. Klippkort garanterar inte plats på passen. Vill du vara säker på att alltid kunna gå, anmäl dig till en hel kurs, det lönar sig också i längden. Gäller 3 månader från första stämpeln, men vid köp vid terminsstart gäller det hela terminen. Kan frysas max 6 månader och endast en gång per kort. Frysning av klippkort ska ske INNAN frånvaron och skriftligt via mejl. Klippkortet kan du med fördel dela med en kompis!

Drop-in & enstaka klasser
Drop-in – 200 kr 
Lunchyoga drop-in – 180 kr

Personlig träning
Vi tittar tillsammans på hur vi kan modifiera din praktik för att den ska vara terapeutisk eller om du har en önskan om att komma vidare. Kanske under en period då du har en skada, eller du är i ett skede i livet då någonting händer som du behöver uppmärksamma. 800 kronor

BETALNING & AVBOKNINGSPOLICY
International payment info for Lila shala | Internationella bankuppgifter för shalan för dig som behöver betala in från utlandet

BIC/IBAN: HANDSESS / SE93 6000 0000 0005 3749 4782
Bank name: Handelsbanken

Lila shala har numera ett swishnummer: 123 620 4325

Avbokningspolicy
De flesta evenemang som inte ligger i vår kalender har en anmälningsavgift, det gör att vi kan hålla en plats reserverad till dig! Behöver du boka av kan avgiften inte återfås, men överlåtas till annan person.
För att kunna få tillbaka den summa som överstiger anmälningsavgiften behöver du ett läkarintyg. Har du inget läkarintyg kan summan som överstiger anmälningsavgiften (men inte anmälningsavgiften) sparas till ett evenemang (eller terminskurs) i Lila shalas regi inom 12 månader från avbokningsdatumet.

Mer information

Studerande och pensionärer – 15% på kurser, klippkort och drop-in. Meddela när du anmäler dig om du är studerande eller pensionär. Rabatt gäller inte på workshopar, sommaryoga och helgkurser.
Inom ramen för samma termin ges även följande rabatter Samma person köper 2 klasser/vecka – 25% rabatt på andra klassen. Samma person köper 1 klasser/vecka + klippkort – 25% rabatt på klippkortet. 2 personer från samma familj o SAMMA KURS, familjemedlem #2 får 15% rabatt på kursen. Det går inte att kombinera rabatter.
Lila shala erbjuder också yoga för företag och privata grupper upp till 18 personer. Företagsklasser 2000-2200 + moms Privat grupp och skolklasser – hör av dig! Skolklasser hör av sig för individuell prissättning, det är viktigt för skolungdomar att få pröva yoga även om det i första hand inte är vad ett rastlöst sinne önskar sig. Men vi kan utmana även de rastlösa med mer dynamik!