PRISER o RELATERAT

PRISLISTA, AVBOKNINGSPOLICY, FRISKVÅRDSBIDRAG

Terminskurs – mellan 12-16 ggr beroende på vår eller hösttermin (se SCHEMA). 205-210 kronor per klass kvällstid. Du kan alltid ta igen missade klasser inom ramen för pågående termin i mån av plats, sedan brinner de inne. Ingen förbokning, bara kom in!

Klippkort 10 ggr – 2300 kr. Används på samtliga klasser och i mån av plats
Vill du vara säker på att alltid kunna gå, anmäl dig till en hel kurs, det lönar sig i längden. Gäller under termin, 10 gånger på den kurs du valt.

Drop-in – 260 kr för 90 min-klass, 250 kr för 75 min-klass

”3x-PROVA-PÅ” För dig som är osäker på om du vill teckna dig för en hel terminskurs finns möjlighet att välja en kurstid/dag och gå tre tillfällen under första månaden i varje termin för 450 kronor (ord dropin-pris 840). Du är därefter garanterad att behålla din plats, bara meddela läraren.

Privatlektion ca 60 minuter individuell handledning yoga – 895 kronor

Rabatter på Lila shala
Studerande och pensionärer – 15% på kurser. MEDDELA INNAN, när du anmäler dig om du är studerande eller pensionär. Rabatt gäller inte på workshopar, retreat sommarpraktik och helgkurser om det inte specifikt står i programtexten.

AVBOKNING AV BOKAD KURS, WORKSHOP,
Workshop

För att få tillbaka en avgift efter att den är inbetald krävs ett läkarintyg, anmälningsavgiften betalas inte tillbaka. Har du inget läkarintyg kan du spara din avgift och använda den inom 12 månader från avbokningsdatumet på någon av Lila shalas arrangemang. Det går också bra att någon annan tar din kursplats!

Terminskurs
Detta gäller avbokning under första månaden på terminen.
När du bokar dig för en terminsklass och fått en faktura = bekräftelse, så är din anmälan bindande.  Du kan överlåta din plats till någon annan (enklast), eller så betalar du för den första månaden av terminen och är fri att lämna klassen.
Ibland ställer livet till det och du kanske råkar ut för en olycka eller rentav blir sjukskriven och kan inte gå på din bokade kurs. Då kan du behålla 75% av kvarvarande tid (det datum du hör av dig) innestående till nästa termin. Detta sker inte automatiskt, utan du måste höra av dig!

Friskvård | Skrivna kvitton
Yoga är en fin friskvårdsaktivitet och en privilegierad förmån för dig som arbetar på företag som tänker omsorg för sina anställda! Jag skriver gärna ut ett kvitto om du behöver till ditt jobb. Bästa är att mejla om kvitto, så har jag det i mejlboxen, info@lilashala.se.

LILA SHALAS BETALNINGSINFO
BG-nr 5120-8882
SWISH 123 620 4325