PRISER o RELATERAT

PRISLISTA, AVBOKNINGSPOLICY, FRISKVÅRDSBIDRAG

Terminskurs – mellan 12-16 ggr beroende på vår eller hösttermin (se PRAKTIKSCHEMA). 170-190 kronor per klass kvällstid, luncher 160 kronor per klass. Du kan alltid ta igen missade klasser inom ramen för pågående termin i mån av plats, sedan brinner de inne. Ingen förbokning, bara kom in!

Klippkort 10 ggr – 2050 kr. Används på samtliga klasser i mån av plats
(OBS – Ashtangayogan ges endast som kurs, ingen drop-in utan tidigare erfarenhet)
Vill du vara säker på att alltid kunna gå, anmäl dig till en hel kurs, det lönar sig i längden. Gäller 3 månader från första stämpeln, men vid köp vid terminsstart gäller det hela terminen. Kan frysas max 3 månader och endast en gång per kort. Frysning av klippkort ska ske INNAN frånvaron och skriftligt via mejl.

Drop-in, enstaka klasser
Drop-in kväll (från 16.00)– 220 kr
Drop-in lunch 180 kr

NY-PÅ-SHALAN-prova-på – 150 kr (allra första besöket på shalan)

”3x-PROVA-PÅ” För dig som är osäker på om du vill teckna dig för en hel terminskurs finns möjlighet att välja en kurstid/dag och gå tre tillfällen under första månaden i varje termin för 500 kronor. Du är därefter garanterad att behålla din plats, bara meddela läraren.

Privatlektion ca 60 minuter individuell handledning yoga – 800 kronor

Rabatter på Lila shala
Studerande och pensionärer – 15% på kurser, klippkort och drop-in. MEDDELA INNAN, när du anmäler dig om du är studerande eller pensionär. Rabatt gäller inte på workshopar, sommaryoga och helgkurser.

Inom ramen för samma termin ges även följande rabatter:

  • Samma person köper 2 klasser/vecka – 25% rabatt på andra klassen
  • Samma person köper 1 klass/vecka + klippkort – 20% rabatt på klippkortet (gäller samma termin). Om du inte tror att du hinner klart ditt klippkort, frys det! Det går att frysa ett kort i max 3 månader och en gång per kort.
  • 2 personer från samma familj o SAMMA KURS, familjemedlem #2 får 15% rabatt på kursen. Det går inte att kombinera rabatter, till exempel få både pensionärsrabatt och familjemedlemsrabatt, eller pensionärsrabatt + NY-PÅ-SHALAN-prova-på-rabatt.

AVBOKNING AV BOKAD KURS, WORKSHOP,
Workshop

För att få tillbaka en avgift efter att den är inbetald krävs ett läkarintyg, anmälningsavgiften betalas inte tillbaka. Har du inget läkarintyg kan du spara din avgift och använda den inom 12 månader från avbokningsdatumet på någon av Lila shalas arrangemang. Det går också superbra att någon annan tar din kursplats!

Terminskurs
Detta gäller avbokning under första månaden på terminen.
När du bokar dig för en terminsklass och fått en faktura = bekräftelse, så är din anmälan bindande.  Du kan överlåta din plats till någon annan (enklast), eller så betalar du för den första månaden av terminen (680 kronor) och är fri att lämna klassen.
Ibland ställer livet till det och du kanske råkar ut för en olycka eller rentav blir sjukskriven och kan inte gå på din bokade kurs. Då kan du behålla 75% av kvarvarande tid (det datum du hör av dig) innestående till nästa termin. Detta sker inte automatiskt, utan du måste höra av dig!

Friskvård
Yoga är en fin friskvårdsaktivitet, och det är många företag som är anslutna till till exempel Actiway där vi finns med som ett alternativ. Du som arbetar på ett sånt företag och vill anmäla dig, meddela ditt födelsenummer, annars kan vi inte hämta din friskvårdspeng hos Actiway. I din anmälan behöver det också stå att du har ditt friskvårdsbidrag via Actiway, annars skickar vi en helt vanlig faktura (till dig).

Skrivna kvitton
Vi skriver gärna ut kvitton, bästa är att mejla, så har vi det i turordning i mejlboxen, info@lilashala.se.


LILA SHALAS BETALNINGSINFO

BG-nr 5120-8882
SWISH 123 620 4325

International payment info
BIC/IBAN: HANDSESS / SE93 6000 0000 0005 3749 4782
Bank name: Handelsbanken