SOMMARPRAKTIK 2024

av | 5 juli, 2024

JULI
Hela juli undervisar MC på KUNO Kulturhus varje måndag och onsdag 15.30-16.45. Mjuk och stillsam praktik för den som vill vara lite mer i sin kropp. Planera gärna en stunds tystnad efteråt så att praktiken får integreras en liten stund längre! Mer information om plats och pris hittar du här.

Och precis som förra året håller vi Tysta dagar i Herrvik 25, 26 och 27 juli, på loftet i Bodils fina gamla lada. Vi varvar meditation och rörelsepraktik med måltid i tystnad, och det finns också utrymme att promenera i vackra Herrvik med närhet till Grogarnsberget. Du kan välja att övernatta eller bara delta en dag. Läs mer om evenemanget och om tystnaden här.

AUGUSTI
I mer än 10 år har MC varit med och arrangerat Yogadagar i Rute Folkets Hus. I år blir det endast en dag i samarbete med Agneta Beckman, och tiden är 8-12 den 7 augusti. Mer information om denna mysiga yogadag på en av Gotlands finaste och folkligaste samlingsplatser hittar du här.

SEPTEMBER
Introduktion till Nonviolent Communication / fredlig rörelsepraktik 14-15 september på KUNO Kulturhus
NonViolent Communication är ett verktyg eller en praktik där vi medvetandegör både tankar och det språk vi använder till vardags. Det har använts vid konfliktlösning och medling i många svåra konflikter. Här ges en möjlighet till en introduktion i kombination med stillsam och meditativ rörelsepraktik som ger ett stöd i att vara närvarade i kroppen vid användandet och bevittnandet av språk och kommunikation. Vi som undervisar heter Anna Olofsdotter Engström och Mariancila Kim. I minst 10 år har vi kombinerat dessa två praktiker, som vi tror tillsamman främjar och möjliggör kontakt och relation. Mer information hittar du här.

ÖVNINGSKLIENT – SOMATIC EXPERIENCING
MC fortsätter kropp/sinne/samtal med ett litet mindre schema under sommaren. Om du är intresserad av en tid, boka på www.timecenter.se/lilashala.

Lämna ett svar