Nyhetsbrev från 23/10

av | 23 oktober, 2020

Kära praktikvän,
Nästa vecka (v.44) är det HÖSTLOV och uppehåll på samtliga kurser/klasser på schemat, det betyder också att halva terminen har passerat. En klass som det går bra att komma in och ta igen på är tisdagarna (från v.45) kl 18.30 med rubriken Stilla kvällspraktik. Det finns också en hel del plats på tisdagarna klockan 17, men hör av dig innan. Välkommen!

Vi vill också påminna om dessa kurser/retreat: 
• Samtal om NVC, makt och normer 4/11 + 24/11, ett öppet samtal som ges i två delar för att ge plats för reflektion. Mer info på vår webb.
• Tysta retreatdagar i Visby – söndag 1/11, 9-17. Yoga och meditation, mat och stillhet. PLATSER KVAR. Mer info här.

SÖKES – Du som är diagnostiserad med endometrios. Så här skriver Andreas, zonterapeut och verksam på Lila shala:
— Lider du eller någon du känner av endometrios?
Endometrios drabbar ungefär 10% av kvinnor och har ofta mycket stor påverkan på livskvalitén. Tyvärr upplever många att det är svårt få adekvat hjälp genom vården.
Jag håller på att specialisera mig på endometrios, och därför ger jag behandling med betalning på en glidande skala.
Du behöver inte ha blivit diagnostiserad med endometrios för att komma till behandling och givetvis är personer som har livmoder men inte identifierar sig som kvinnor mer än välkomna! Mer info hittar du på Karlström Zonterapi, www.karlstromzonterapi.se.

SAMTALSCOACHNING
Under hösten finns också möjlighet att gå på samtal till reducerat pris (200 kr/h) hos Camilla Lindén som är samtalscoach under utbildning. Mer information här.

Med mycket värme,
Mariancila med vänner (och vovvar)

Lämna ett svar