Nyhetsbrev från den 15 augusti

av | 30 augusti, 2020

Kära yogavän,

Jag hoppas du haft möjlighet att vila denna Covid-19-präglade berg-och-dalbana till sommar. Jag har av nämnda företeelse själv haft en arbetsam sommar, men försöker se framåt och planera vila under hösten. Det blir, som det ser ut i skrivande stund, ännu en termin vid Södertorg. Försäljningen av lokalen har blivit stoppad av bostadsrättsföreningen och en rättsprocess påbörjad.

De klasser vi preliminärt planerar att undervisa är:

  • måndagar 17.30-19 – Mysore/Egen praktik – MC
  • tisdagar 17-18.15 – Mjuk rörelsepraktik (hatha o yin) utifrån dagens behov – MC FULL
  • NY KLASS – tisdagar 18.30-19.45 – Stilla kvällspraktik – Yin och förberedelse för meditation/sittande avslut ca 8-10 min – MC (minst 6 deltagare för definitiv kursstart)
  • onsdagar 17.30-18.45 – Yin – MC FULL
  • torsdagar 19-20-15 – Hatha med Emma Prowse

Maxantal 12 personer per klass, med undantag för måndagarnas Mysore/Egen praktik där vi startar tillsammans och den självständiga praktiken med valfri assistering (vid behov) sker i båda salarna. Ny tisdagsklass kl 18.45 inlagd för dig som behöver friheten att inte planera – droppa in (föranmäl gärna) eller använda klippkort eftersom antalet platser är så begränsat.
Som tidigare gäller – stanna hemma vid symptom, noggrann handhygien och avstånd, egen matta och egen filt, samt liten handduk för bruk av shalans redskap.

Terminen startar 31 augusti, avslut 10 december.
Faktureringen startar 22/8.

Kontaktskapande kommunikation (NVC)-studiecirkel för nybörjare startar den 13 september med en introduktionshalvdag med Sofia Scholler och Anna Olofsdotter Engström. Mer info på vår webb.

Jag vet att flera av de långa relationer jag haft via yogapraktiken får ta uppehåll på grund av pandemin, men vill gärna behålla kontakt, så hör gärna av dig och berätta hur du har det, även om det inte är med en respons om anmälan.

Varm hälsning,
Mariancila med vänner (och vovvar)

Lämna ett svar