NYHETSBREV UTSÄNT 11/11 – ”Covid-19, restriktioner och möjligheter”

av | 12 november, 2020

Kära praktikvän,

Vi ser nu, en vecka efter höstlovet, ett annat läge på spridningen av Covid-19 i Sverige (och världen). Folkhälsomyndigheten gav igår (11/11) striktare rekommendationer för några av länen i Sverige. Vi behöver överallt öka medvetenhet och varsamhet om vår sjukvård och varandra genom att avstå sociala kontakter och hålla avstånd när och där vi kan i våra liv.
– Jag kommer därför att börja spela in klasserna från ikväll onsdag och hela resten av terminen (4 veckor kvar), så att du som vill kan välja en hemmapraktik. Ljudfilerna kommer på e-post som länkar till alla klasser jag undervisar där ljudnivån blir av okej kvalitet (eventuellt även intro till Egen praktik/Mysore efter relevans). Deltagare som är tecknade för HT20 får samtliga 3-4 ljudfiler varje torsdag.
– Detta betyder att även du som denna termin gjort avkall på din shala-praktik pga social distansering kan prenumerera på ljudfiler, bara meddela mig via e-post. Pris 800 för resterande termin, då får du tillgång till samtliga klasser som jag skickar ut, ca tre klasser per vecka. På detta sätt kan du också hjälpa mig och shalan att klara ekonomin denna oerhört svåra period.
– Du som går terminskurs och känner dig helt symptomfri kan naturligtvis fortsätta komma in och delta på klasser, med noggrann handtvätt/handsprit, avstånd och egen yogamatta, filt o handduk.
– Jag spelar endast in och skickar de klasser som jag själv undervisar (alltså inte torsdagar med Emma Prowse). Min målsättning är att språket på undervisningen jag håller ska vara tillräckligt tydlig och nyanserad så att endast ljud och ingen bild ska behövas. Då får praktiken verka inåt i ett lyssnande, och tilliten till det egna utforskandet får leda. Mejla mig gärna önskemål om innehåll/behov till klasserna om du har lust och utrymme!
Var rädd om dig, dina nära och alla de du möter.
Med mycket värme,
Mariancila

Lämna ett svar