Lila shala – Gotland sommar 2023 + sneak peak HT23

av | 26 maj, 2023

Kära praktikvän,

Hoppas att allt är väl med dig i försommarljuset
– nu blommar allt igen och det är lika fantastiskt varje år!

Jag har precis slutat pendla, och för mig blev för lite hemma på Gotland och för mycket Stockholm –  men ett mycket fint möte med några olika sammanhang jag behöver och möjlighet att återknyta kontakt med gamla vänner. Tyvärr tror jag att jag sprätte loss lite för tidigt efter operationen, så efter denna vår med mycket resande så väljer jag att vara stilla ett bra tag till, och inväntar positiva signaler från kroppens återhämtning. Den energi jag återfår vill jag nu i första hand lägga på undervisning, studier och att möta människor, inte att transportera mig fram och tillbaka för mycket. Det vet jag nu och det var bra att testa upplägget och känna efter med kroppen.

Här nedan presenterar jag först sommarens aktiviteter, sedan höstens preliminära schema, därav längden på detta nyhetbrev. Om du vill går det att anmäla sig redan nu till hösten, bara att mejla. Jag påminner också i ytterligare ett utskick i slutet på sommaren, då jag också vet mer om hur jag kommer att undervisa i Stockholm.

PROVA-PÅ INFÖR HÖSTEN
Jag testar att ge två PROVA-PÅ-klasser 21-22/8 på Orionskolan för att fler ska hitta till min undervisning. Du som får nyhetsbrevet eller som gått under våren kan ta med en vän som aldrig provat förut. Ni bokar en plats genom att mejla mig, mc@lilashala.se, det kostar då 100 kronor för båda och anmälan är bindande. Annars är prova-på-priset 100 kr per person. Max 20 personer/klass. Mer info se nedan ”HÖST23”


S O M M A R  2 0 2 3

RÖRELSEPRAKTIK/YOGA
SOMMARPRAKTIK – KULTURHUSET FÅRÖSUND start 26/6, sista tillfälle 27/7

Morgonpraktik kl 8-9. Måndagar och torsdagar. Yin och annan mjuk och funktionell praktik.  Gå in genom den uppställda dörren i byggnadens bortre del och en trappa upp. Ta med egen matta och filt om du har. Dörren öppen ca 15 min innan start. 220 kr/ klass.

YIN- & HATHAYOGA – RUTE FOLKETS HUS eftermiddagar i sommar, även eventuellt YOGADAGAR 5/7 och 9/8. Samarbete med Agneta Beckman.

RETREAT
ZENRETREAT – 3 DYGN I TYSTNAD & PRAKTIK MED PELLE BENGTSSON & MC, 8-11 JUNI
Meditation, mat, rörelsepraktik och tystnad. Inkluderar 3 övernattningar i delat rum, mat och undervisning Samarbete med Bodil Heijbel. http://www.lilashala.se/event/zenretreat-i-tystnad-stillhet-o-rorelse-8-11-juni-2023/ [FÅTAL PLATSER KVAR]

DAGRETREAT i ÖSTERGARN 28-29 JULI, 9-17
Kom en dag eller stanna och var med bägge dagarna med övernattning på plats. Samarbete med Bodil Heijbel. FIka och lunch ingår.
Mer info här: http://www.lilashala.se/event/tysta-dagretreat-i-herrvik-sommar-2023-28-29-juli-kl-9-17/

SAMTAL – SOMATIC EXPERIENCING – ÖVNINGSKLIENTER SÖKES
VISBY LANGSKA HUSET JUNI-JULI
För dig som upplever stress i vardagen, för sorgbearbetning eller om du känner att livet skaver, etc.
På Langska Huset kommer jag på prov ta emot övningsklienter för samtal och verktyget Somatic Experiencing. Terapin sker huvudsakligen genom samtal där särskilt fokus läggs på kroppsliga förnimmelser och reaktioner. Sessionerna är 75 minuter långa (90 första gången) och kostar 300 under sommaren, sedan 500 när jag går in i sista studieåret med SE plus året därpå. https://www.seforeningen.se/terapimetoden
P.g.a. ögonskadan behöver jag extra tid för att integrera kunskap, så jag kommer att genomföra ett extra övningsår, då jag tar emot klienter till samma reducerade pris. Mejla mig gärna om du behöver fråga något. Du hittar mina bokningsbara tider här: https://www.timecenter.se/lilashala/


H Ö S T  2 0 2 3
VISBY ORIONSKOLANS AULA

MÅNDAGAR – 21/8 PROVA-PÅ 100 kronor
Sedan kursstart 4/9 avslut 12/12 – 13 ggr | 2860 kr
18-19.30 Yinyoga o meditation

TISDAGAR – 22/8 PROVA-PÅ 100 kronor
Sedan kursstart 5/9 avslut 13/12 – 13 ggr | 2860 kr
17-18.30 Rörelsepraktik o yin

Vid minst 8 anmälda per klass startar vi upp, tjohoo!

KULTURHUSET FÅRÖSUND HT2023
Under planering. Rörelsepraktik & yin. Mer info i slutet på sommaren.

EXISTENTIELLA SAMTAL & SOMATIC EXPERIENCING
Om det känns okej i hjärnan och hjärtat efter sommaren fortsätter jag med samtalen på Langska Huset, kroppen får bestämma. Meddelar i god tid!


Med detta önskar jag dig en skön och vilsam sommar!

Glada o varma hälsningar,
/MC & vovvarna

PS. Jag har startat ett instakonto för dig som vill följa mitt arbete och föredrar det framför e-post: @lilashala_praktik.

Lämna ett svar