Sommar 2023

av | 25 april, 2023

Hej,

För att enklare kunna följa mitt (MCs) arbete och samarbeten och marknadsföra har jag startat ett konto på Instagram som heter @lilashala_praktik. Du kan också lägga till din e-postadress på Lila shalas nyhetsbrev här i formuläret till höger >

SOMMAR 2023

MEDITATIVA KROPPSPRAKTIKER, såsom yin, medveten andning och mjuk dynamisk rörelse för ledhälsa, så som min undervisning ser ut just nu:

  • I sommar planerar jag ett sommarschema norröver, med mjuk praktik, främst yinyoga, i Rute Folkets Hus och KUNO Fårösund. Schemat kommer ut i början på maj och startar direkt efter midsommar. Du hittar det här >
  • Innan dess är jag medarrangör och undervisar på denna tysta retreat – Zenretreat i tystnad, stillhet och rörelse den 8-11 juni. Till retreaten har vi bjudit in bästa Pelle Bengtsson (www.enekullazendo.se) att hålla i den huvudsakliga delen av undervisningen. Det kommer bli existentiellt, innerligt och undersökande.
  • Den 28–29 juli arrangerar jag och Bodil en tyst retreat med meditation, mat och rörelsepraktik som rör sig från yin-en del kraft beroende på gruppens förutsättningar. Läs mer här >

SOMATIC EXPERIENCING – ÖVNINGSKLIENTER SÖKES
Jag går just andra året på en 4 år lång utbildning i verktyget Somatic Experiencing och tar emot övningsklienter. Det är ett traumaterapeutiskt verktyg med fokus på neurologi och kroppens fysiologi.  Jag tar emot främst jämna söndagar från 1 juni på Langska Huset i Visby, en trappa upp. Kontakta mig via mejl, mc@lilashala.se om du är intresserad. Som provklient går du för en kraftigt reducerad avgift jämfört med när jag sedan blir färdig, 300 kronor t.o.m augusti, från 1 september 500 kronor. Mer info här om Somatic Experiencing: https://www.somaticexperiencing.se/se-metoden

Läkningen tar tid och jag vill vara mitt bästa när jag möter dig. Jag uppdaterar denna text eller skriver en mer utförlig när alla evenemang är klara för sommaren, och höstens schema är klart.

mycket värme,

Mariancila

 

 

Lämna ett svar