Kära Lila shala- och praktikvän (Utskick 21 januari 2022)

av | 22 januari, 2022

DET ÄR SANNERLIGEN FÖLJSAMHETENS TIDER
På grund av den eskalerande smittspridningen (och därmed belastningen på vården) har jag bestämt mig för att flytta fram avskedskalaset en  månad.
Det nya datumet är 19 februari. Samma tider, 12-17. Jag hoppas vi ses då, längtar efter samvaron. Hör av dig om du vill/kan komma!

OCH – På grund av de restriktioner som just nu råder kring begränsad plats per person gör att jag måste tacka nej till anmälningar i en tid som är ekonomiskt knepig. Med lite tur dalar smittans intensitet och begränsningarna kan lätta. Vi får se om detta hinner ske innan terminsstart. Hathayin på måndagar 17.00 är därför full, och du kan om du vill stå på kö, alternativt välja Yinyogan på söndagar där det finns ett fåtal platser kvar. Även på Egen praktik måndagar 18.30 finns platser.

OCH – på grund av pandemin – så hålls den kursvecka jag skulle åkt iväg på digitalt, så vi startar terminen den 13 februari – så som jag meddelade tidigare. Jag börjar sända ut fakturorna under veckan som kommer.

Jag som själv uppskattar tydlighet och samvaro är ledsen över alla ändringar och begränsningar!


SNÄLLA – HÄMTA DIN YOGAMATTA | HÖR AV DIG OM UPPHÄMTNING
Det är två personer som hämtat sin yogamatta av alla de som stått i vagnen för privata mattor, ni måste ändå vara fler! Du som har möjlighet – hämta nu på måndag 12-16 då jag försöker vara på plats. Blir det inte hämtade så blir jag tvungen att sälja eller donera dem vidare. De flesta är omärkta och kvalitetsmattor.
Om du är osäker om du har en matta här, välkommen in eller ring/SMSa mig! Numret är 0700456105.
Jag ska kolla på möjligheten att ha sin privata yogamatta liggande i de nya lokalerna.


OSTEOPATISK BEHANDLING
Jag kan varmt rekommendera osteopati. Bokningsbara datum 2022 är 29-30/1 och 19-20/2. Ring Luke för att boka, 070-771 38 48. OBS – alla behandlingar sker på Södertorg 17.

PANDEMIN
Precis som de terminer som passerat önskar jag gemensamt ansvar för att stävja smittspridningen, så om du har även mindre förkylningssymptom, stanna hemma (meddela gärna). Egen yogamatta gäller även denna termin. Handsprit finns i lokalerna.

Med värme mitt i stormarna,
Mariancila & Co

PS. Min mejlhanterare har på senare tid filtrerat bort ”riktiga” e-postmeddelanden som skräppost. Det oroar mig, så om du inte får ett svar inom ett par dagar från mig så kan detta ha skett. Framför allt om du använder dig har en Outlook- eller Hotmail-adress. Skicka mig i så fall! gärna ett SMS!

Lämna ett svar