NYHETSUTSKICK 28/4

av | 1 maj, 2021

Kära praktikvän,

Operationen skedde utan några snitt, endast ett par stygn för att korrigera en ojämn hornhinna, och kanske väntar en till igen i höst. Vårljuset är fortfarande olidligt, men jag känner mig ganska pigg och har kvar min koncentration, så jag tänkte höra efter om du/ni vill fortsätta yoga maj ut?

Jag vill också påminna om vår AW-yoga på fredag 30/4 med Sigrid, en mjuk och skön avslutning på månaden, och den tredje och sista i raden av AW-yoga som hon erbjudit under våren. 16.30-18.  http://www.lilashala.se/event/after-work-yoga-sista-fredagen-i-manaden-under-varterminen-2021/
Obligatorisk anmälan senast kvällen innan till mig, klockan 20. Minst 3 personer, max 7.


YOGA 5, 12, 19, 26 MAJ – ONSDAGAR
– 16.45-18.45 Öppen praktik
 – Kom in när som helst under dessa två timmar och gör din praktik med assistering, avslut senast strax innan 19. Det kan vara en kortare eller längre stund, och du väljer själv vilken intensitet som passar för dagen. 7 platser.
– 19-20.15 Stilla kvällspraktik / Yin och mjuk dynamisk yoga. 7 platser.

Anmäl dig till samtliga tillfällen till mc@lilashala.se, 4 ggr, pris 850 kronor.

Om FMH ändrar restriktionerna kan vi eventuellt släppa in fler om intresset är stort.


NÄR DU KOMMER IN – COVID-19
Tvätta händer, använd egen matta och filt samt ta med en liten handduk för lån av redskap. Håll avstånd. Det finns tre dörrar in till stora salen, använd dem. Se till att du har gott om tid efter klassen så att trängsel kan undvikas. Entrén är vår trånga sektor på Lila shala, framför allt vid hemgång.


EVENEMANG I SOMMAR

YOGADAGARNA I RUTE, 8-11/7 2021
Datum är preliminärt bokade, och vi håller tummarna för att det ska vara möjligt att genomföra evenemanget. http://www.skimrayoga.se/yogaretreat

TYSTA DAGAR I ÖSTERGARN 23, 24, 30, 31 JULI 2021 
http://www.lilashala.se/event/tysta-dagretreat-i-ostergarn-juli-2021/
Samarbete mellan MC och Bodil Heijbel i Rodarve, Herrvik.


Jag vill också berätta om Kulturmums Ferment & Catering AB
Ett nytt litet företag som jag startat med en vän för att hitta meningsfullhet i det här pandemi-mellanrummet. Vi förädlar, kryddar, fermenterar svinn och efterskörder och har redan börjat sälja via Reko Ring i Visby. Kimchi, marmelader, soppor, kryddsalt, miso (så småningom). Om du vill köpa kimchi (mjölksyrade koreanska grönsaker) av mig så kan du göra det på onsdagar då jag är inne om klasserna blir av. Bara hör av dig via SMS i god tid innan. Utbudet just nu är kimchi av morot och vitkål.

Annars hittar du vår mat på Facebook: https://www.facebook.com/groups/1735511583418096
Jag kommer också vara delaktig i att starta en RekoRing i Fårösund för att bidra till större nätverkande och stärkta relationer mellan producenter och konsumenter av närproducerad mat, förhoppningsvis till sommaren. Cateringverksamheten är på vänt pga pandemin, men intentionen är att laga rolig och hälsosam vegetarisk mat från olika kulturer. Hör av dig om du vill anlita oss! Webbsidan är ännu inte klar…

Varma hälsningar,
Mariancila & Co

Lämna ett svar