Vinterschema, preliminärt vårschema, och lite annat

av | 28 december, 2019

Hej Lila shala-vän, detta är innehållet i vårt senaste nyhetsutskick:

Försäljningen av lokalen går långsamt, så vi kör som sagt terminen som kommer. Så fort jag har information om något annat hör jag såklart av mig.

Närmast håller Catarina i en hathayoga i rörelse och kraft för klättrare och andra aktiva, imorgon onsdag klockan 18-19.30 och lördag 11-12.30. Det är en test för att se om vi ska lägga till en klass för aktiva till schemat och kostar 150 kronor under testgångerna nu i december (sedan vanliga priserna). Anmälan görs till Catarina, SMS och swish 0707226150.

Vinterschemat är på plats, och startar med en hathayoga med Catarina på Annandagen klockan 10-11.30. Du anmäler dig genom att skicka SMS till mig 0700456105 eller e-post, och när du fått respons swishar du avgiften. Summan kan inte återfås, men du kan skänka/sälja platsen till en vän. Minst 5/klass. Du hittar vinterschemat här.

Vårens preliminära schema är klart, och tider kan justeras, lektioner kan tillkomma och försvinna efter att anmälningstiden har passerat. Minst 8 anmälda/klass. Du hittar det här.
Vi tar tacksamt emot hjälp med att distribuera schemat i vår, antingen om du kan dela nyhetsbrevet med vänner eller skriva ut och hänga det på t.ex. din arbetsplats.

THAIMASSAGE!
Just nu och ett tag till har shalan en thaimassör som är bokningsbar från och med nu! Mer info om Greg Glass arbete, priser, bokning och thaimassage finns här: http://www.gotlandthaimassage.com/. Om du mejlar/SMSar och känner dig osäker går det bra att skriva på svenska, Greg har nyligen flyttat till Gotland med sin familj. Thaimassage är ett bra komplement till yogapraktik, och kanske kan det också vara en passande julklapp på vinteruppehållet.

Vi vill också påminna om nästa NVC-labb som är planerad till den 19 januari. Mer info här.

Myspyset Drink & Draw Visby kommer också att några gånger inträffa på shalan under våren. Nästa tillfälle är den 24 januari klockan 17-19.30. Du anmäler dig genom att skicka SMS och swisha avgiften på 240 kronor till Claudia 0724513115. Mer info på Facebook ”drink & draw visby”.

Vi önskar er alla ett vilsamt uppehåll och ett gott nytt 2020!

Med mycket värme,
Mariancila, Semla & alla lärare

PS. Om du vill rekommendera vårt nyhetsbrev till någon, använd formuläret i högra spalten > !

Lämna ett svar