Meditation, mindfulness och MBSR

av | 10 mars, 2019

Varje tisdag VT19 har vi en öppen meditation klockan 20.15-21 som en stilla avslutning på dagen
Med hjälp av en uråldrig teknik stänger vi av sinnena ett efter ett tills endast tankarna återstår. Och
så stänger vi av tankarna. Kvar blir vi.
För ett litet tag, sedan återkommer tankarna. Det är som det ska vara. I den stillhet som vi redan skapat är det inte svårt att ta upp tekniken igen. Var och en för sig, tyst, och med allt längre mellanrum. Utan att vi riktigt förstått var tiden tagit vägen blir det dags att återta tankar och sinnen. Vi, den lilla gruppen, skiljs åt och går ut i världen igen. Kanske bara för att gå hem och sova.

Datum klara för höstens 8-veckorskurser i MBSR, Mindfulness Baserad StressReduktion, meditation och vägledning in i kroppen och sinnet
Rita Anttila guidar med empati och lång erfarenhet om människors processer, se sidan om meditation, mindfulness och MBSR för klarhet i skillnaden mellan dessa olika uttryck som florerar överallt i KBT- och självhjälps-djungeln.

Tysta dagar i norr, 14-16 juni och 6-8 september
Lila shala planerar också tysta dagar på norra Gotland med övernattning i enkel standard, preliminära datum är 14-16 juni och 6-8 september. Kärleksfullt lagad vegetarisk, hemlagad eko-reko-mat. Incheckning fre em – utcheckning söndag em. Hör av dig om du är intresserad, mc@lilashala.se. Pris 2300 kronor. Mer info kommer!

Lämna ett svar