Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Sommarpraktik på KUNO Kulturhus Fårösund 2024

juli 1 @ 16:30 - juli 31 @ 17:45

kr240
Mjuka dynamiska och stillsamma rörelsepraktiker (yoga, mjuka undersökande rörelseövningar för ledhälsa, andning) på Kulturhuset KUNO.
– måndagar & onsdagar 16.30-17.45 hela juli

Jag väljer övningarna efter det som uppstår i stunden och dagens behov. Det betyder att tempo och kraft/intensitet kommer att variera från gång till gång. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yogapraktiker, men kanske släppa idén om yogaformen om du yogat regelbundet.
Det vi övar är hur vi förhåller oss till kropp, sinne och tanke, via andning, rörelser och kontakt med kroppens sinnesförnimmelser. Övningarna gör vi mestadels sittande och liggande eller liggande på sidan, men jag jobbar också mycket efter klassens önskemål och med yinpraktik.
Utgångspunkten är att vi är olika, och upplevelsen, övandet och utforskandet görs i grupp men alltid kan anpassas individuellt. Detta bygger med tiden en relation inåt, som du sedan tar avstamp ifrån när du möter det samhälle och de sammanhang du lever i.
Jag är även utbildad i traumaverktyget Somatic Experiencing, och allt mitt pedagogiska arbete präglas av studierna i neurobiologi och traumateori.
Varmt välkommen i befintligt skick,
Mariancila

DET PRAKTISKA
Alla redskap – yogamattor, bolster, filt och block finns att låna.
Adress Skjutbanevägen 4, en trappa upp.

OBS – liten hund ibland med på klasserna.

PRIS
240 kronor/gång, 75 minutersklasser. 10 tillfällen, drop-in.

Detaljer

Börjar:
juli 1 @ 16:30
Slutar:
juli 31 @ 17:45
Pris:
kr240