SOMATIC EXPERIENCING

På senare tid har media mer och mer uppmärksammat trauma och människans natur, bland annat med artiklar om Gabor Maté och Peter Levine (som är upphovsperson till Somatic Experiencing), men också Bessel van der Kolk som forskat i trauma sedan 40 år tillbaka. Ett lästips som varmt rekommenderas är ”The Body Keeps The Score” av den sist nämnda forskaren. Det är en oerhört spännande tid när de nondualistiska praktikerna börjar hitta ett gemensamt språk med psykologi, neurobiologi och traumateori.

Jag (Mariancila) utbildar mig just nu i det kroppsbaserade traumaverktyget Somatic Experiencing, www.traumahealing.org och tar emot övningsklienter måndagar/tisdagar i Visby och fredagar hemma i Bunge/Fårösund. Från september 2023 går jag tredje året, och kommer p.g.a. mitt skadade öga att ta ganska god tid på mig att slutföra min utbildning, eftersom min energinivå är fluktuerande och inlärningstakten påverkad efter alla operationer. Det innebär att jag kommer att ta emot klienter med en kraftig rabatt, 500 kronor (400 + 25% moms) under detta sista studieår, hela 2024. Jag räknar med att ha mitt certifikat hösten 2025 då ordinarie pris kommer ligga på ungefär det dubbla.

Du bokar via TimeCenter: www.timecenter.se/lilashala.
OBS – Jag förbehåller mig rätten att sätta upp dig på en väntelista om det blir brist på tider och du är en helt ny kontakt!

Vi börjar med ett inledande samtal på ca 90 minuter, och sedan är sessionerna mellan 60-75 minuter långa.
Innan du kommer, är det värdefullt att läsa/lyssna om SE, eftersom detta är en metod som arbetar mer ”bottom-up” än ”top-down”. Ett tips är att lyssna på en intervju med psykolog Lotta Kasche på Healthfulnesspodden.