OM OSS SOM GUIDAR

Mariancila Kim
Drygt två decenniers erfarenhet av undersökande av kropp i rörelse och stillhet tillsammans med andra och mig själv. Sinne, psyke och samhälle med en grund i kinesisk medicin, traumateori, neurofysiologi/biologi, normkritik och anatomi. Jag undervisar utifrån det som kommer upp i stunden i grupperna och rör mig mellan yin/meditation, funktionell träning för ledhälsa och existensiell filosofi. Utbildar mig i skrivande stund i kropps- och traumaverktyget Somatic Experiencing. Mina klasser passar dig som är utmattad/sjukskriven såväl som för dig som vill börja närma dig meditationen.
Du når mig på mc@lilashala.se | 0700-456105 | Bokning övningssession (Somatic Experiencing)
Jag använder bokningssysstemet TimeCenter.

Martina Cederqvist
Martinas lärarutbildning kommer från Yogaworks i USA (500 RYT). Hon har en stor passion för asanas och linjering och den terapeutiska effekten av yoga. Hennes sätt att undervisa är enkelt men tydligt, inspirerat av Iyengar och Ashtangayoga och inkluderar rörelse med andetag, medveten sekvensering, individuell modifiering och justering, kroppsnärvaro och andning.
Hon studerar kontinuerligt för att hålla sig inspirerad. Martina håller i en hathayoga på grundnivå tisdagar HT2023 18.45. Martina är tvåspråkig i sin undervisning, så för dig som är internationell student – välkommen! Martinas classes are also, if needed (let us know) taught in English.
Du når Martina på mcederqvist84@gmail.com

Bodil Heijbel
I mitt arbete som barnmorska och samtalsterapeut där tankar, sinnet och andningen är centrala, har mitt intresse att praktisera mindfulness och meditation fördjupats, som ett redskap för livet. Jag är MBSR utbildad mindfulnesslärare och ser värdet i att praktisera tillsammans med andra. Jag bor på ett äldre fiskartorp i Herrvik på östra Gotland, där MC och jag regelbundet arrangerar kortare och längre retreater.

Du når Bodil på bodilcheijbel@gmail.com. Jag arrangerar tillsammans med MC och våra arrangemang publiceras löpande här på lilashala.se/evenemang.