Praktikschema – klassbeskrivningar, priser & lärare (och vikarier)

Klassbeskrivningar

(denna sida hålls ej uppdaterad pga det fåtal klasser som undervisats under 2021. All information hittar du i flödet på vår förstasida. /Mariancila)

För anmälan behöver vi följande:

  • Ditt fullständiga namn
  • Din hemadress
  • Vilken klass/tid du vill gå, eller om du är osäker, berätta vad det är som gör att du söker dig till yoga, så guidar vi dig till en klass som passar
  • Om du har tidigare träningserfarenhet (inte bara yoga)
  • Är du pensionär, student, långtidssjukskriven?
  • Har du friskvårdsbidrag via Actiway?
  • Om du har skador som vi behöver känna till
  • Tveka inte att ställa frågor om något är otydligt!
    Tack.

Kursuppehåll röda dagar samt sportlov, vecka 9.

Klassbeskrivningar, vikarier, priser och lärare

HALVTERMIN 2021 pågår 1/2-1/4, 8 veckor
PRIS: SAMTLIGA KLASSER 1500 kronor.

OBS – under Covid-19 är klasserna begränsade till max 8 personer i stora salen för att vi ska kunna hålla avstånd och följa rekommendationer (vår normala kapacitet är 22 personer). För att vi ska kunna hålla öppet behöver var och en som besöker shalan för praktik eller annat ärende åta sig att vara noggrann med handhygien och stanna hemma vid minsta symptom. I samarbetet blir det möjligt att fortsätta praktisera och öva tillit. Vi önskar att du som ingår i riskgrupp är extra varsam om dig själv.

Planerade uppehåll på kurserna
SPORTLOV v 9.

MÅNDAGAR

17.30-19.15 Egen praktik (även kallat Mysore) – med individuella justeringar. MC
Denna termin startar vi tillsammans i stora salen och delar sedan upp oss i våra två salar för egen praktik och justeringar för den som vill. Teknikgenomgångar och filosofisamtal efter behov och förfrågan, men minst en gång per månad.

TISDAGAR
17-18.15 Mjuk rörelsepraktik (hatha o yin) — Ett pass anpassat till gruppens dagsbehov, vi arbetar med mjuk dynamisk rörelse och/eller stillhet i samklang med andning, filosofi & teknik. MC

18.30-19.45  Stilla kvällspraktik  — en längre stunds yinpraktik med sittande avslut som en förberedelse inför meditation. MC

ONSDAGAR

17.15-18.45 Qi Gong — Eftermiddagspass!
Mjuk anpassad rörelseträning, passar alla kroppar. Pröva på gratis 2 september Bestäm dig sedan/betala för resterande termin, totalt 8 ggr, 1200 kronor.  Lärare är Erik Lahne. Kontakt för frågor: 0739-604012, erik.lahne@gmail.com. www.biyun,se. Första tillfället den 3/2 gratis prova på!

17.30-18.45 Yinyoga – En yogaform som ligger nära det stilla och kontemplativa. I yinpraktiken följer vi tyngdlagens rörelse och skapar en förankring för att stilla sinnet och hjälpa kroppen till återhämtning genom ett utforskande av det befintliga. Passar alla nivåer och förutsättningar. MC.

TORSDAGAR
19-20.15 Mjuk och kraftfull hathayoga — utifrån dagen och behoven. Emma Prowse.

FREDAG, LÖRDAG & SÖNDAG rekommenderar vi reflektion och etik i din vardag, samt bus och lek! Tillfälle att öva närvaro, etik och medmänsklighet i olika samhälleliga sammanhang såsom familj, arbete och andra relationer.