Det finns många sätt att ta kontakt med kroppen

av | 1 april, 2019

…och det är nödvändigt för många idag som kompromissat kroppens behov för att prestera eller stängt av den för att överleva. Här är, förutom yogans olika intensiteter och meditationspraktik, ytterligare en metod. Vi är alla olika och har olika behov, så det kan vara viktigt för kroppen/sinnets trygghet att utforska olika röster och olika former av kroppsligt kontaktskapande för att hitta rätt.

MINDFUL MOVEMENT TISDAGAR 9.45-11.15 LILLA SALEN
Det går fortfarande att komma in och prova på för 150 kronor och sedan ansluta resten av terminen. Så här skriver Karen Marie, som håller i passet:
”Det är en mindre grupp anpassad för dig som är stress – & högkänslig / sjukskriven och behöver hitta din egen naturliga återhämtning.
Mindful Movement är ett sätt att fördjupa kontakten med din kropp och stärka insikten om dig själv. Genom utforskande rörelseträning är det möjligt ge plats för en djupare närvaro o ärlighet. Vi jobbar återkommande med att acceptera – hantera och reglera/dosera aktivitet anpassat till de egna energinivåerna. Mindful Movement är en mindfulnessträning som förkroppsligas både fysiskt, emotionellt och kognitivt via enkla skonsamma rörelser o vila. Det skapar medvetenhet och kan leda till nya kroppsliga och kognitiva handlingsmöjligheter i ditt dagliga liv. ” Karen Marie Elvström är ny på Lila shala, och hennes företag heter Kontakt Kroppen, www.kontaktkroppen.se

Lämna ett svar