Lila shala nyhetsbrev – MER INFO om HÖSTEN 2023

av | 11 oktober, 2023

Hej,

nu är klasserna igång både i Visby Orionskolan och Fårösunds Kulturhus. Tyvärr har jag tagit bort yinklassen på måndagskvällar på Orionskolan p.g.a. för få deltagare, men vi försöker kanske igen nästa termin med en kvällsklass på måndagar. Det finns fortfarande platser kvar på Martinas kurs på tisdagar kl 18.45, en hatha grund.

I S T Ä L L E T – LUNCHKLASS MÅNDAGAR PÅ KULTURUM VISBY!
Adressen är Speckrum 6. Yogan sker i Scalasalen från 16 oktober och pågår i 8 veckor. Du kan välja att gå varje gång eller droppa in, bara hör av dig. Det är alltid lättast att få till en regelbunden praktik om du har allt ordnat innan och får rutin. Priset för 8 ggr blir 1500 för alla tillfällen eller 220 kronor drop-in. Medtag egen matta. Det går fint att ta igen på denna klass om du missar. Närmaste parkering finns nere vid Kruttornet.

PLATS FÖR YTTERLIGARE 2-3 ÖVNINGSKLIENTER
Jag hyr nu ett rum på Kulturum, Specksrum 4, och har gjort i ordning så nu kan du som behöver boka in dig på tider för samtal och SE, som är en praktik/terapiverktyg där kroppens reaktioner och förnimmelser är involverade i samtalet. SE (Somatic Experiencing) är baserad på neurobiologi och neurofysiologi och är en s.k. bottom up-terapi. Vi utgår mer från hur kroppen reagerar än att gå in i resonemang och berättelser där risk finns för återtraumatisering. Tidsbokning: www.timecenter.se/lilashala/


S T O C K H O L M  H T 2 0 2 3

TYST STADSRETREAT I ASPUDDEN FÖR KROPPAR SOM BRYTER NORMER
– SAMARBETE MED ALEX FRIDUNGER

Detta initiativ är ett gemensamt utforskande för att samskapa rum av och med andra än vita, heterosexuella cispersoner med kroppar som fungerar enligt normen. Ett rum där vi får utrymme att känna, förnimma och reflektera kring hur det är att leva i denna tid och utforska vad vi tillsammans och enskilt kan göra för att skapa meningsfullhet, i det lilla och det stora.
Om du känner någon som skulle vara intresserad av en kortare tyst retreat för att pröva att vara i tystnad, dela gärna denna länk:
http://www.lilashala.se/event/tystnad-rorelsepraktik-reflektion-stadsretreat-i-aspudden-18-19-11/

Glada o varma hälsningar,
/MC med vovvar o vänner

PS. Jag har startat ett instakonto för dig som vill följa mitt arbete och föredrar det framför e-post: @lilashala_praktik. Dela gärna detta nyhetsbrev till människor som du känner, eller prenumerera genom att skriva din e-postadress i formuläret här på hemsidan >

Lämna ett svar