Nyhetsutskick Lila shala maj 2019 #2

av | 11 juni, 2019

Hej Lila shala-vän,

Läs när du har tid och utrymme, men vänta inte för länge.
Då är terminen över (STORT TACK!), och vi fortsätter redan på måndag med lite extrainsatta klasser 🙂

NÄRMAST
Ta-igen-klasser den 3 juni
16.15-17.45 Medicinsk yoga
17-18.30 Egen praktik
18.45-20 Yinyoga

Du kan också använda ditt klippkort eller betala vanligt drop-in-pris!

Resten av juni undervisar vi ett mycket reducerat schema på måndagar (föranmälan, minst 8).
10, 17, 24 juni:
17-18.30 Egen praktik
18.45-20 Yinyoga

Anmäl dig genom att skicka ett SMS till MC, 0700456105 med namn, klass och dag, eller mejl. Eller anmäl dig på vår lista i entrén på Södertorg, det gamla fina analoga sättet… Boka av om du inte kan komma!

Höstens preliminära schema finns här: 
Med alla detaljer http://www.lilashala.se/praktikschema/
som PDF http://www.lilashala.se/wp-content/uploads/PHTschema_2019.pdf

Vi blir glada för tidig anmälan så vi kan planera! Minst 8 personer så kör vi klassen. Mejla in din anmälan till mc@lilashala.se eller skriv upp på anmälningslistan i entrén.

EVENEMANG i SOMMAR
Tysta dagar i Bunge 14-15/6 – 2 dygn i tystnad och praktik/meditation – Rita Anttila undervisar stilla praktik, MC lagar mat. En möjlighet för återhämtning i norra Gotlands hisnande natur i enkel standard och vällagad vegetarisk mat: http://www.lilashala.se/event/tysta-dagar-i-bunge-2019/

Yogadagarna i Rute – 11-14/7 – Nionde året i rad! Välkommen med din yogamatta och yoga + ät vår fina brunch på Folkets Hus i Rute. Jenny Lindgren och MC undervisar.
http://www.lilashala.se/event/yogadagarna-i-rute-2019/

Intro till trauma och traumabehandling – SE (Somatic experiencing 3-4/8, kl 10-17– för dig som är nyfiken och vill veta mer om dig själv, eller för dig som arbetar med människor. Om kroppens viktiga roll, utmattning, livsenergi, neurobiologi/fysiologi och hjärnans plasticitet som vi nu börjar få mer kunskap om och metoden Somatic Experiencing. Lila shala bjuder in Somatic Experience Institutet i Sverige.
http://www.lilashala.se/event/introduktion-till-trauma-o-traumabehandling-3-4-8-visby/

Petri Räisänen 23-25/8 – Petri kommer igen med ett fint Mysoreprogram, men också med några ledda klasser och några workshopar på temat healing, pranayama och meditation. Mer info här:
http://www.lilashala.se/event/petri-raisanen-workshop/

ÖVRIGT i sommar
Almedalsprogrammet kommer ut inom kort.
Martina Cederqvist som haft yoga hos oss på shalans sommarschema tidigare kommer hålla i en 4 dagar lång yogaworkshop. Du som yogar på Lila shala kan ange att du deltagit på yoga under våren 2019 och får då 200 kronor rabatt på kurspriset. Läs mer här: https://www.facebook.com/events/2512828438741399/

Även annat yogarelaterat är på ingång. Vi meddelar!

TA HEM/TVÄTTA YOGAMATTAN över sommaren o HA EGEN
Du som har din yogamatta hos oss på förvaring behöver ta hem den över sommaren, då vi ska måla vagnarna som de står i, samt att mattan behöver en tvätt då och då! Bästa sättet är att spola av den med trädgårdsslangen utomhus och skrubba den med lite såpa, eller i badkaret. Häng den att torka länge. På många ställen på webben rekommenderar man att yogamattor ska tvättas i tvättmaskin, men då är risken stor att du förstör den.
Vi vill också påminna igen om att lånemattorna är till för den som ännu inte bestämt sig för långsiktig yogapraktik. Det är många fötter och händer som använder dem, och det mest hygieniska är att ha sin egen, trots att det är väldigt bekvämt att alltid låna. Vi har därför i början på varje höst ett fint erbjudande på våra hållbara ekotex-certifierade mattor tillverkade i Tyskland. Håll utkik!

Varma hälsningar från Södertorg,
Mariancila och lärarna <3

Lämna ett svar