Nyhetsutskick 18/8 2021

av | 18 augusti, 2021

Kära praktikvän,
Jag vill påminna om att det är dags att anmäla sig till höstens klasser. Jag spikar schemat onsdagen den 25 augusti, och skickar ut fakturorna och det fastställda schemat till helgen innan kursstart.
Genomgår ytterligare ett kirurgiskt ingrepp tisdagen den 24/8, så just den dagen kan jag vara svår att nå. Mejla gärna om du behöver fråga något, eller om du bara vill höra av dig. Sommaren har känts väldigt lång med vårens korta termin. Jag ser fram mot att ses och praktisera tillsammans igen.

Hösttermin 2021 – preliminärt schema
30 augusti-5 december, uppehåll på skollovet v.44, totalt 13 veckor

Måndagar – på Lila shala Södertorg
17.15-19 Egen praktik
19.15-20.30 Yinyoga

Tisdagar – på Lila shala Södertorg
17.00-18.15 Mjuk rörelsepraktik och yin efter dagens behov
18.30-19.45 Stilla kvällspraktik, främst yinpraktik, samt förberedande inför sittande/meditation

Onsdagar OBS – på Fårösunds Folkhögskola
17.15-18.30 Mjuk rörelsepraktik och yin efter dagens behov

Torsdagar — på Lila shala Södertorg
19.00-20.15 Hathayoga med Emma

Priser
Jag har precis gått igenom priserna från förra terminen och höjer några kronor (från 195) till 200 kronor per klass. Du som inte har utrymmet för detta – hör av dig!

ÖVRIGT I HÖST
Tyst dagretreat på Östergarn 11 september
http://www.lilashala.se/event/tyst-retreatdag-i-ostergarn-11-september/
Ytterligare tysta dagar planeras en gång i månaden under hösten på shalan.

Osteopatisk behandling – Stockholmsosteopaterna – nästa dag att boka in är den 4/9
I höst finns möjlighet att boka in sig under en till två dagar i månaden för osteopatisk behandling med Jenny och Luke Warner som tidigare gästat Lila shala med bland annat fascia- och anatomiföreläsningar.
Första tillfället sker redan den 1 augusti. Jag har själv erfarenhet och kan varmt rekommendera ett besök! Om du är intresserad, SE HÄR så får du alla datum och kontaktinfo. Vill du läsa mer om Stockholmsosteopaterna surfa hit: www.stockholmsosteopaterna.se.

DDW – Drink & Draw Wisby
Vi har också satt ett schema för Drink & Draw i höst, ett tillfälle i månaden. Datumen är 3 september, 1 + 29 oktober, 26 november samt (preliminärt) Annandag jul. Du som har Facebook hittar DDW-evenemangen under ”Drink and Draw – Visby”. Detta är ett samarrangemang mellan mig och min syster Claudia.

Inre/yttre omställning
Under planering är också en kortare kurs om inre och yttre omställning med utgångspunkt för på Joanna Macys bok ”Aktivt hopp”. Datum kommer!

Varma hälsningar,
Mariancila & Co

Lämna ett svar