INFÖR EN HÖST SOM ÄR OVISS PLANERAR VI FÖR ATT SKAPA HÅLLPUNKTER – HT2020

av | 21 maj, 2020

INFÖR EN HÖST SOM ÄR OVISS PLANERAR VI FÖR ATT SKAPA HÅLLPUNKTER – HT2020

Våren har varit en process här på shalan av corona-anpassningar + ännu ingen försäljning. Det känns märkligt att planera för hösten i det ogreppbara, så för att ha några hållpunkter så har jag satt ett preliminärt schema med tre klasser (kan förändras) som vi är säkra på att vi undervisar om det finns tillräckligt med intresse, mejla mc@lilashala.se med skarp anmälan.

MÅNDAGAR Egen praktik/Ledd Ashtangasekvens 17.30-19.15
(OBS- tiden kan ändras något!)

TISDAGAR Mjuk hatha/yin 17-18.15
ONSDAGAR 17.30-18.45

Är lokalen såld kör vi klasserna på annan lokal än Södertorg, annars är vi kvar i dessa fantastiskt fina (men lite för stora) lokaler. Då finns också möjlighet att hyra in sig för dig som vill och behöver. Terminen startar preliminärt den 17 augusti och avslutas den 9 december. Pandemin kommer kanske också påverka dessa datum. Vi hör av oss och berättar, här och på Facebook.

/Lila shala 

Lämna ett svar