Ljudfiler från klasser på Lila shala

av | 10 april, 2020
Hej alla,
 
Sista veckan innan påsk har varit mycket lugn, alltså många som valt att stanna hemma från sin yogaklass för att undvika eventuell smittspridning. Solidaritet och reflektion blomstrar, som en effekt av en världsomspännande epidemi, som tvingar oss att ändra våra vardagliga rörelsemönster, för andras skull, inte bara för vår egen. Det är stort att uppleva handlingskraften, och se hur olika människor gör val utifrån reflektion istället för utifrån vanemönster.
 
Jag (MC) har fått flera förfrågningar om att spela in de pågående klasserna för att möjliggöra en hemma-praktik.
Jag har aldrig spelat in (och heller aldrig lyssnat på den egna undervisningen från ljudfil – väldigt läskigt) och spelar in på en vanlig iPhone. Kvaliteten är varierande, men för dig som deltagit i ett par terminer och är van vid att följa min undervisning kan det kanske bidra som ett stöd hemma på yogamattan.
 
Filerna finns listade på sidan Yoga o Praktiker, och jag lägger ut fler allt eftersom, helt oredigerat.
Om du har en yogamatta på förvaring hos oss som du behöver hämta så hör bara av dig så kan vi komma överens om en tid för att släppa in när det inte är mycket rörelse i lokalen.
 
Med värme och önskan om en rofylld och ljus påsk,
Mariancila
 
PS. Ett tips för dig som har en timme över för att fundera över existensen och meningsfullhet, frågor som väcks under pågående pandemi, vill jag varmt rekommendera Söndagsintervjun med KG Hammar från den 12/4: https://sverigesradio.se/avsnitt/1476018
Tack Sveriges Radio <3

Lämna ett svar