Hej. Vi tar en vecka i taget.

av | 29 mars, 2020

Ön har i veckan fyllts på av människor från fastlandet som gör sin sociala distansering här istället för hemma. Det betyder potentiellt en större belastning för öns sjukvård, men också ett snabbare förlopp i virusspridningen med Destination Gotlands båtresor och lokal shopping.

Lila shala håller alltså öppet även denna vecka om inget annat meddelas. Klasserna är glesa och om vi alla fortsätter ta ansvar för hygien, avstånd och ärlighet kring hälsotillstånd (läs inlägg från den 24/3) bör lokalen vara en trygg plats att praktisera på. Men vi fortsätter också följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi öppnar också upp alla yinklasser för dig som bor på Gotland och (är symptomfri) arbetar i vården, för återhämtning, kraftsamling och stöd i ditt arbete. Detta gäller så länge vi har öppet VT2020 och endast yinyogan. Ta med din arbetslegitimation.

Vi undervisar yinyoga följande tider och dagar:
Söndagar kl 19-20.15
Tisdagar kl 12-13
Onsdagar kl 17-18.15.

Ta med egen yogamatta, filt och en liten handduk. Under virusutbrottets tid lånar vi inte ut yogamattor och filtar av säkerhetsskäl!

Var rädda om er.
/Lila shala & Co 

Lämna ett svar