Vårtermin 2019

av | 3 februari, 2019

Då startar vi upp!

Schemat ligger här.  Några schemaförändringar till kan ske under februari. Mindfulnessmeditationen på onsdag 16-17 kommer att få starta upp nästa termin, tyvärr! På sidan Praktikschema hittar du alla planerade uppehåll och vikarier. Mariancila har vikarie på sina kurser en gång i månaden.

Ikväll startar söndagsyogan, där vi valt att introducera två nya personer, Sigrid Koch och Linda Bäckman (Yoga Nidra). Du som är nyfiken på Yoga Nidra hittar info här.

Mer information om våra medarbetare hittar du här.

Tack alla nyfikna som tittade in den 2/2 på Öppet Hus!

Vi önskade 2 minuter av reflektion kring följande som donation:

  • Vem är jag egentligen i förhållande till andra, och hur ser mitt kapital/tillgångar ut?
  • Hur värderar jag den tid yogalärarna/instruktörerna lägger på frivillig basis för att jag guida mig närmare min kropp och sinne?
  • Kan jag sätta ett värde på detta i kronor utan att det finns en på förhand bestämd prislapp, och i förhållande till min samhällsstatus?
  • Är kapital, identitet och självbild sammanlänkade, och varför? Är självskattning en faktor när du tar beslut? Frågor vi sällan ställer oss i ett av världens rikaste länder (Sverige), och som innebär en ärlig och modig reflektion inåt. Tack alla ni som vågade ta er an detta. Den gemensamma reflektionen på vår 10-årsdag bidrog till sammanlagt 3715 kronor som vi imorgon 4/2 fördelar mellan Amnesty International och WWF (Världsnaturfonden). Hurra! <3

 

Lämna ett svar