Nyhetsutskick 16 augusti – Lila shala hösten 2023

av | 16 augusti, 2023

Hej,

Här kommer en påminnelse om att anmäla sig till höstens klasser, som startar 4 september. Två veckor innan terminsstart, den 21-22 augusti kommer vi att bjuda in till prova-på på Orionskolan.

OCH så här, om du missade förra utskicket:
En praktikvän- och lärare – Martina Cederqvist – kommer att undervisa tisdagar kl 18.45-20 i Lila shalas regi. Det känns fint och roligt – vi har bland annat studerat med samma lärare (Chuck & Maty). Martinas klass innehåller rörelse med medveten sekvensering, individuell anpassning och andning. Ett alternativ för dig som vill och behöver arbeta mer muskulärt och gillar asanas. Det gör också att vi tillsammans kan arbeta bredare under namnet Lila shala. Mer om Martina här >

PROVA-PÅ INFÖR HÖSTEN 21-22/8
Vi testar att ge några PROVA-PÅ-klasser
på Orionskolan för att fler ska hitta till våra klasser. Du som får nyhetsbrevet eller som gått under våren kan ta med en vän som aldrig provat förut. Du bokar en plats genom att mejla deltagarnas namn till info@lilashala.se, det kostar då från 100 kronor för båda (ange ”nyhetsbrev”) och anmälan är bindande. Utan nyhetsbrev är prova-på-priset från 100 kr per person. Max 20 personer/klass.
Pengarna för prova på går till organisationen Civil Rights Defenders för mänskliga rättigheter, och jag skriver ”från 100” för att du också kan swisha mer! Vill du hellre swisha Lila shala går det naturligtvis också. Du swishar på plats. Viktigt – om du bokar och sedan inte kan komma – hör av dig så får någon annan platsen!

MÅNDAG – 21/8
17.45-19 Yinyoga o meditation [MC]
TISDAG – 22/8

17.15-18.30 Rörelsepraktik o yin [MC]
18.45-20 Hathayoga – grund  [Martina]

Jag erbjuder 10% rabatt för den som tecknar sig under dessa dagar och aldrig praktiserat med Lila shala/Mariancila förut. Den som inte har möjlighet att prova just dessa dagar kan testa 3 gånger under september månad för 520 kronor, ord drop-in-pris är 260kr/klass.

H Ö S T  2 0 2 3

VISBY ORIONSKOLANS AULA

MÅNDAG
17.45-19 Yinyoga o meditation [MC]
Kursstart 4/9 avslut 12/12 – 13 ggr | 2860 kr

TISDAGAR
17.15-18.30 Rörelsepraktik o yin [MC]
Kursstart 5/9 avslut 13/12 – 12 ggr | 2640 kr
18.45-20 Hathayoga –  grund – [Martina]
Kursstart 5/9 avslut 13/12 – 14 ggr | 3000 kr

Vid minst 8 anmälda per klass startar vi upp grupperna, tjohoo! Boka via e-post till info@lilashala.se. Ange vid anmälan om du är student eller pensionär – 10% rabatt. Sista anmälningsdatum 1/9.

KULTURHUSET FÅRÖSUND alt ANNAN LOKAL PÅ NORR
Under planering. Rörelsepraktik & yin. Mer info i början på hösten.

EXISTENTIELLA SAMTAL & SOMATIC EXPERIENCING – ÖVNINGSKLIENTER SÖKES
För dig som upplever stress i vardagen, eller om du känner att livet eller relationerna skaver. SE-terapin sker huvudsakligen genom samtal där särskilt fokus läggs på kroppsliga förnimmelser och reaktioner. Mer info här: https://www.seforeningen.se/terapimetodenSessionerna är ca 75 minuter långa (90 första gången) och priset från 1 september 500 kr när jag går in i sista studieåret med SE. Jag är som vanligt lite dålig på att hålla tiden, men jobbar med det. I mitten på september flyttar jag över till ett pyttelitet rum på Kulturum, Visby innerstad. Hör av dig om du vill komma så sätter jag upp dig på listan. Jag tar emot främst på måndagar och tisdagar, hemma i Bunge även fredagar.

TYST DAGRETREAT i ÖSTERGARN 9 SEPTEMBER, 9-17
Samarbete med Bodil Heijbel! FIka och lunch ingår.
Mer info här: http://www.lilashala.se/event/tyst-dagretreat-i-herrvik-9-september-2/

S T O C K H O L M  H T 2 0 2 3

@ Jag kommer tyvärr inte att undervisa en fast veckoklass denna termin, men däremot en intensivhelg kombinerat med samtal och min vän Alex Fridunger (preliminärt 18-19 november), samt en praktikhelg med rörelsepraktik och yinyoga. Håll utkik efter datum och mer information, här eller på Insta/FB.
@ I övrigt kommer jag också att undervisa den introspektiva praktiken för inre ledarskap på Fenixprogrammet för Ideell Arena även detta kommande år. Mycket spännande säger jag och kroppen.

Glada o varma hälsningar,
/MC med vovvar o vänner

PS. Jag har startat ett instakonto för dig som vill följa mitt arbete och föredrar det framför e-post: @lilashala_praktik. Dela gärna detta nyhetsbrev till människor som du känner.

Lämna ett svar