Lila shala tider hösten 2022

av | 12 augusti, 2022

Kära Lila shala- och praktikvän,

Jag hoppas innerligt att sommarens soliga dagar bidragit till att du fått vila och återhämtning.

Här kommer ett kort meddelande och påminnelse om att boka höstens kurs (info om samtalstider kommer i det spikade schemat). Vi startar en vecka senare än jag meddelade i somras p.g.a. jag behöver lite mer tid efter ögonoperationen. Jag blir lite piggare för var dag och får min slutgiltiga ögonprotes utprovad den 16/8.

Som alltid är jag tacksam för tidig anmälan. Start 29/8, 13 veckor, avslut 12/12.

Jag blir såklart väldigt glad om du vill rekommendera mig för någon du känner!
Första tre veckorna på terminen kan en vän som aldrig praktiserat med mig prova på tre gånger för 450 kronor på båda kurstiderna (det går bra att variera). (Ord drop-in 240) Tre tillfällen för att vänja sig vid rummet, gruppen, rörelserna och guidningen. Deltagaren blir garanterad plats på kursen eller kan välja att lämna efter de tre första veckorna på terminen.

Orionskolans aula – måndagar
17.00 Utforskande mjuk och rörlig praktik och yin
18.30 Yin och stillsam kvällspraktik utifrån dagens behov

Fårösunds Folkhögskola dramarummet – onsdagar
17.15 Mjuk utforskande rörelsepraktik och yin

Vi behöver fortfarande vara varsamma om varandra, eftersom viruset fortsätter att mutera, så ta med egen matta och tvätta händerna innan klassen startar, samt se till att du är helt symptomfri när du kommer.

Nu hoppas jag att vi ses igen snart.
Fredliga och varma hälsningar,
Mariancila & Co

Lämna ett svar