ÖPPET HUS PÅ LILA SHALA 1 FEBRUARI

av | 23 januari, 2020

Hej, vi kommer att ha öppet hus igen för dig som känner dig lite osäker och vill orientera dig bland de olika intensiteterna och rösterna som finns på Lila shala.
DESSUTOM #1
Visby Aikido flyttade under vintern in i shalans källare och bjuder också in till prova-på och visning av sin träningslokal. Aikido beskrivs som ”den fredliga kampkonsten”. Kom in och prova om du är nyfiken.

DESSUTOM #2
Prova på zonterapi! Zonterapi är en terapiform som arbetar med reflexzoner i framför allt foten för att behandla åkommor och besvär i hela kroppen. Under shalans öppna hus ges möjlighet att prova på en kortare behandling för den nyfikne! Läs mer om zonterapi och boka tid på www.karlstromzonterapi.se.

Du hittar fullständigt schema här på evenemangssidan >

VARMT VÄLKOMMEN,
Lila shala & Co <3

Lämna ett svar