Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Barnvagnsyoga

3 februari, 2020 @ 10:00 - 9 mars, 2020 @ 11:00

Lila shala-molnet

Kom och yoga i ett avslappnat, omhändertagande rum med andra likasinnade. Vi kommer att ha delvis ledd yogapraktik för föräldrarna, där barnen uppmuntras att vara med, men får komma in i och gå ifrån praktiken som de vill. Tanken är att vi föräldrar ska kunna känna oss bekväma med att våra egna och andras barn gör som barn gör, utan att det spelar någon roll.

Fokus kommer att ligga på att hitta sätt att upprätthålla sin praktik hemma med barnet i rummet. Du bör därför ha viss erfarenhet av yoga sedan tidigare och t.ex kunna göra solhälsningar eller liknande utan assistans.

Detta är en test för att se om det är möjligt att kanske fortsätta hela terminen. Sex måndagar kl.10 med start 3 februari möts vi på Lila shala på Södertorg i Visby. Räkna med ca en timme, tid för barnvagnsplacering (i stora salen), och att komma på plats. Praktik ca 30 minuter (i lilla salen).

Guidar yogan gör Kristoffer Lockridge, också föräldraledig.

PRIS
100 kr, swish eller kontant

ANMÄLAN
Obligatoriskt via SMS till 0732688501. Ange ditt namn. Kan du inte komma efter att du anmält dig, hör av dig så får någon annan komma! Max 8 vuxen + barn per tillfälle.

Detaljer

Börjar:
3 februari, 2020 @ 10:00
Slutar:
9 mars, 2020 @ 11:00