Lila shala utskick 1/12 – kalas, vinter- och vårschema, samt flytt till nya rum

av | 2 december, 2021

Kära praktikvän,

Detta är sista veckan på terminen, en termin som gått otroligt fort. Tack till alla som deltagit!
Även den 9/12 går det bra att komma in och ta igen på Emmas klass, för dig som behöver, sen brinner de missade kurstillfällena inne. Emma tar sedan en paus från undervisningen, men inte för evigt! Jag är tacksam för Emma, otroligt lyhörd kollega, studiekamrat och vän.

VINTERYOGAN (Södertorg)
20 + 27 december, 3, 10, 17 januari
Ett bra tillfälle att kanske ta med någon i familjen eller en vän. Bägge dessa klasser är enkla att följa.
17.00 Mjuk rörelsepraktik (efter dagens behov), en blandning av mjuk hatha- och yinyoga
18.30 Yinyoga

Anmäl dig via e-post, eller skicka SMS 0700456105. Gärna i god tid så att vi alla kan planera! Pris 200 kronor per klass. Minst 5 personer föranmälda per klass så kör vi 🙂


Idag kl13 startar förhandlingarna med bostadsrättsföreningen i Tingsrätten. Jag har väntat med att redogöra för alla händelser här vid torget, av olika anledningar. Några av er har fått höra fragment. Tiden i innerstan har varit full av lärdomar och strävsamhet som jag aldrig trott mig besitta. Jag tror att undervisningen och övandet, samskapandet med er i klasserna givit meningsfullhet och näring, och har varit avgörande för mig att orka, tack! Det är med en otrolig lättnad att äntligen få vara transparent och ärlig som jag berättar: http://www.lilashala.se/wp-content/uploads/Shalan_avslut.pdf (OBS-långläsning)

VAD HÄNDER NU?
I mellandagarna kommer jag att börja sortera den interiör som finns här och börja sälja det jag inte behöver, och i januari görs all flytt som behövs. Hämta din privata matta. Jag är i lokalen från/till 27-29/12 (SMSa innan, så jag är där), samt på kalasdagen, 22/1. Några av er har uttryck önskan om att få köpa redskap/filt, och jag har ännu inte klart för mig vad jag behöver när jag drar vidare. Jag berättar i något av mina utskick i vinter.
Viktigt att komma ihåg är att ALL VERKSAMHET SCHEMALAGD INNAN 13 FEBRUARI sker vid Södertorg.

VI SÄGER ADJÖ TILL SÖDERTORG 17 – 220122
Efter 8 år på den här adressen så firar vi av dessa fina lokaler och jag firar rörelsefriheten, shalan kommer uppstå i andra rum, dit vi tar gemenskapen. Den 22 januari håller vi kalas med soppa, bubbel, småkakor, kaffe och tårta. För att vi ska kunna beräkna (och för att ge instruktioner) ber vi dig mejla mig, mc@lilashala.se om du vill komma förbi en stund.


VÅRTERMIN 2022
Start söndagen den 13/2-slut 31/5

I ORIONSKOLANS AULA
Jag flyttar över med tre klasser till Orionskolans fina aula. Medveten om att det kan ställa till det för dig som är van vid tid/plats/dag, men så här blev det mest rättvist – samtliga får ändra sina dagar o tider. Minst 8 personer för att klassen ska starta. Tacksam för tidig anmälan. Bästa sättet att anmäla sig är via e-post.

SÖNDAGAR
18.00 Yinyoga
den mörka delen av våren, sedan flyttar jag klassen till 19.00 i samråd med er.
MÅNDAGAR
17.00 Mjuk rörelsepraktik (efter dagens behov),
en blandning av mjuk hatha- och yinyoga
18.30 Egen praktik

*****
I DRAMARUMMET PÅ FÅRÖSUNDS FOLKHÖGSKOLA
ONSDAGAR

17.15 Yinpraktik med variationer för önskemål och behov


OSTEOPATISK BEHANDLING –  TIDER KVAR HELGERNA 4-5/12 och 11-12/12
Jag har själv erfarenhet och kan varmt rekommendera osteopati. Om du är intresserad, läs om Stockholmsosteopaterna här: www.stockholmsosteopaterna.se.
Bokningsbara datum 2022 är 6-7/1, 29-30/1, 19-20/2. Ring Luke för att boka, 070-771 38 48.

COVID-19 / VIRUSSMITTAN
Precis som de terminer som passerat önskar jag gemensamt ansvar för att stävja smittspridningen, så om du känner dig hängig eller förkyld, stanna hemma (meddela gärna!). Egen yogamatta gäller även denna termin. Handsprit finns i lokalerna.

Med mycket värme
Mariancila & Co

Lämna ett svar