Hyra Lila shala

Vi hyr ut rum på Lila shala, kanske ett alternativ om du vill planera ett evenemang? Du som är yogalärare kanske vill komma hit med en grupp och ta del av det havet och Gotland har att erbjuda och samtidigt undervisa? Kök finns också att hyra.

Lila shala flyttade till Södertorg 17 den 2 februari 2014, vilket nu givit större möjlighet för flexibilitet och samarbeten.

Stora shalan, ca 60 kvadratmeter
Rymmer ca 22-29 yogamattor. Vid sittande meditation betydligt fler.
Stora shalan kan också möbleras i en biosittning med projektor för 50-70 personer.

Lilla shalan, 48 kvadratmeter
Rymmer upp till 16 yogamattor.
Lilla shalan kan också möbleras i en sittning med projektor för upp till 40 personer.

Kontor 139 & Kontor 140
Vi har också två mindre rum på 16 kvadrat/styck, ett med tillgång till vatten. Internet, gemensamt väntrum/reception och tillgång till kök. De mindre rummen är tänkta att fyllas med verksamhet som har ett utbyte med Lila shalas resterande verksamhet, dvs det behöver inte vara terapeut utan kanske för dig som behöver kontor en eller flera dagar i veckan. Fördel för dig om du är yogautövare förstås och om verksamheterna kan samverka. 

Om du är nyfiken på priser eller vill göra en förfrågan, hör av dig till mc@lilashala.se

OBS – vi har standardpriser, men vi tillämpar också behovsprövad prissättning för att mindre bemedlade arrangörer och nyblivna terapeuter ska ha möjlighet att arbeta sida vid sida. När du skickar din förfrågan behöver vi därför veta vad du har för förutsättningar för att kunna sätta priset. Formulera ärligt, så försöker vi möta dig prismässigt, utifrån våra förutsättningar. Tack!

Se våra rum i bildspelet