Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Studiecirkel NVC våren 2019

6 februari, 2019 @ 18:45 - 8 maj, 2019 @ 18:45

Har du grundkunskaper i NVC och vill få tillfälle att träna mer? Välkommen till en ledd övningsgrupp där vi stödjer varandra att integrera NVC i våra liv!

Du ges möjlighet att tillsammans med andra utveckla din förmåga att använda de verktyg och det förhållningssätt som NVC erbjuder, med fokus på självmedkänsla, att lyssna på andra med empati och att uttrycka dig med ärlighet på ett kontaktskapande sätt.

Vi skapar studiecirkeln tillsammans med en förväntan om att var och en vågar ta ansvar för sitt eget lärande genom att engagera sig och be om det varje deltagare behöver.

Studiecikelledare finns som hjälper till att skapa struktur och du som deltagare har möjlighet att bidra med övningar för gruppen. Lärandet sker främst genom att vi tillsammans reflekterar och provar olika sätt att kommunicera.

Förkunskaper

Du bör ha gått en introduktionskurs i NVC antingen på Lila shala eller på annan ort för att delta. Intro ges den 10/2 på Lila shala.

Rekommenderad läsning:
What We Say Matters, Judith Hanson Lasater & Ike K. Lasater
Nonviolent Communication – ett språk för livet, Marshall B. Rosenberg

Studiecirkelledare
Sara Almqvist & Sofia Scholler

Datum
Start 6/2, sedan varannan jämn onsdag med uppehåll på röda dagar och skollov (v.16). Sista tillfället blir 8/5.

Pris
Vegetarisk middag + NVC-träning. Pris 1500. Arbetslösa/student/pensionär/sjukskriven 15% rabatt. Vill du också gå på Lila shalas yinyoga som pågår på schemat onsdagar 17.15-18.30, lägg till 600 kronor (100 kr/ gång). För dig som är på budget går det också fint att ta med matlåda (900 kronor /6 ggr)

Anmälan
Via mejl till mc@lilashala.se, ange namn, hemadress och mobilnummer, samt vilka delar du vill ta del av, med/utan middag, med/utan yoga. Och om du har särskilda behov kring maten. Minst 8 deltagare, max 15.

OBS – för dig som är nybörjare
Denna termin har vi lagt introt söndagen efter det första cirkel-tillfället, men det blir en extra god start 🙂

Varmt välkommen!

Med hopp om mer frid och fred,
Lila shala & Co ♥

Detaljer

Börjar:
6 februari, 2019 @ 18:45
Slutar:
8 maj, 2019 @ 18:45