YOGA MED JOBBET

Finns det behov av en stunds nyfiken koncentrerad stillhet på din arbetsplats?

Lila shala erbjuder också yoga för företag och privata grupper upp till 16 personer.
Företagsklasser från 2500-5000 + moms beroende på antal deltagare. Är ni fler än 16 personer bör gruppen delas i två delar för att få en bra upplevelse.

Privat grupp och skolklasser – hör av dig!

Skolklasser och ideella organisationer hör av sig för individuell prissättning, det är viktigt för skolungdomar att få pröva yoga även om det i första hand inte är vad ett rastlöst sinne önskar sig.

Varmt välkommen med din förfrågan till mc@lilashala.se.

KLASSBESKRIVNINGAR

Vill du jobba lugnt och metodiskt med de grundläggande teknikerna i Ashtangayoga? Gillar du att jobba med kroppen? Då rekommenderar vi ”Ashtanga Nybörjare” som ligger på torsdagar 17.15-18.45 och söndagar kl17-18.30. Denna klass kan du gå många, många terminer…  
För dig som gått som nybörjare ett par terminer. Inleds med 5-10 minuter teknik eller andning för att fånga fokus. För dig som är intresserad av att lära känna och avända din kropp effektivt, bygga stabilitet, och få förståelse för positionerna. Klassen går långsamt vilket ger utrymme för kontakt med andning och linjering och vi går så långt i ashtangasekvensen som tiden tillåter. Mot slutet av terminen förberedande för Mysore. 
Ashtanga ledd (Mysoreutövare välkomna med egen praktik) kl 15.30-17.15 fredagar START 3/10 
En klass för dig som börjat memorera sekvensen, men fortfarande känner lite osäker inför att träna utan verbal guidning. Vissa delar av sekvensen gås igenom innan klassen vid behov. Individuella justeringar och extra stöd för den som behöver. Inleds vid kl 17med 5-10 minuter teknik eller andning för att fånga fokus. Två pass med en mjuk övergång mellan. Du kommer själv in någon gång mellan 18.45-19.15 om du har tecknat dig för det senare passet. 
17.00-18.55 & 19.00-20.45 måndagar 
Traditionellt tränas yoga på morgonen och i klassisk Ashtangayoga gör det via så kallad ”Mysorestyle” som innebär att man över tid lär sig en fast sekvens av rörelser och jobbar i sitt eget tempo under en lärares översikt.
Denna klasstyp är öppen både för nybörjare och de mer vana utövarna. Målsättningen för alla deltagare är att under terminens gång bli mer och mer självständiga i sin yogaträning och utveckla sin egna praktik/eget tempo med de modifieringar som kan passa för den enskilda i momentet. Utrymme för frågor, bra för dig som tillfälligt jobbar med att ge en skada lite mer utrymme.
Mysore med assistans kan du träna på morgonen fredagar 6.00-10.00. 
Är du intresserad av lugnare yoga men vill ändå bygga inre och kroppslig styrka? Gillar du meditation och andningsträning (pranayama)? Då är våra hathayoga-klassar något för dig. Hathayogan kombinerar dynamik med den fokuserade träningen på koncentration i stillhet.
Den här terminen kommer vi att ha lite större fokus på kraft och rörelse på tisdagar kl 17.00. 
LUNCHYOGA tisdagar 12.00 är en klass som anpassas till gruppen och dagen och jämna veckor på söndagar 18.45 är det en blandning av yin och yang. 
Även varannan söndag 19.00. 
Denna lugna, utmanande och meditativa form av yoga är ett utmärkt komplement till mer dynamiska former med sin läkande och återuppbyggande effekt.
Kroppen tillåts slappna av i några få sittande positioner ofta med hjälp av filtar och bolsters, vilket ger tid för reflektion och vävnad, framför allt bindväv. Med ett lugn pedagogik och ett långsamt tempo passar yinyoga utmärkt för alla nivåer . 
Yinyoga: onsdagar kl 17.30
Även varannan söndag kl 19.00. 
Barnyogan är yoga där barn mellan 5-9 år, genom sagor och lek hittar olika rörelser, hela kroppen är med och tillsammans skapar vi en stund av gemenskap, samtidigt som vi lär om oss själva. 
Söndagar kl 10.00-11.00 från 5/10 
Vi startar kl 17 med en hatha/yinyoga, äter en god vegetarisk middag tillsammans och studerar Non Violent Communication tillsammans. Avslut kl 20.30. Hela terminen 2400 kronor. Förkunskaper – introkurs i NVC på Lila shala eller tidigare erfarenhet av NVC. 
Begränsat antal platser. Lila shala-yogisar har 10% rabatt på kursen.