Go to Top
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

En heldag meditation & yinyoga – Transforming self criticism into self compassion

1 augusti - 08:30 | 16:30

Välkommen till en dag i stillhet, reflektion och samtal!
I sittande meditation och (frivilliga) samtal, samt mjuk yinyogapraktik. Detta är sjätte året i rad som Mitch och Mariancila gör detta samarbete.Durell har praktiserat meditation under lång tid och bor/verkar i Berkeley, Kalifornien, men tillbringar varje sommar i Visby. Mariancila driver Lila shala i Visby sedan 2007.

Schema meddelas på plats, dörrarna öppna från ca 8.15.

Pris: 550-850 kronor, behovsanpassad prissättning. Du som betalar det högre priset bidrar till att någon annan får möjlighet att delta. Meddela/reflektera över vad du tänker dig att du vill betala! Vi längtar efter samhällets och människors reflektion kring nedlagd tid, värderande av arbetsinsatser och faktumet att vi ibland har råd, ibland inte; och att de människor som har goda materiella tillgångar ofta har möjligheten att betala sig fria, men då missar reflektion och relation. Hur tänker du?

Lärare: Mitch Durell (meditation), Mariancila (yoga)

Minst 8 anmälda för genomförd workshop.
Frågor och anmälan via e-post senast 25/7, info@lilashala.se. Vi behöver fullständigt namn, e-postadress, mobilnummer, det pris du vill betala (gärna med en formulerad reflektion :), samt info om du har särskilda behov vad gäller kost, all mat är vegetarisk. Mattor, filtar och bolster finns att låna.

Lila shala ligger i det rosa huset på Södertorg 17, Visby, www.lilashala.se.

VARMT VÄLKOMNA!

/Mitch & Mariancila

Detaljer

Datum:
1 augusti
Tid:
08:30 | 16:30

Plats

Lila shala
Södertorg 17
Visby, Gotland 62146 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0700-456105