Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Andetaget i flaskan – flaskworkshop på shalan!

27 oktober, 2019 @ 08:00 - 17:00

Att skapa en ekosfär är att skapa ett slutet självreglerande ekosystem som andas och lever helt utan att behöva någonting mer än det de flesta levande organismer behöver. Förutsättning för liv – lagom mycket ljus och fukt som tillsammans med näringsämnen långsamt cirkulerar och andas.

Wolfgang Brunner berättar om jordens stora andning som fungerar likadant, och nu får vi möjligheten att skapa ett ekosystem att ha hemma hos oas själva.

ATT TA MED
Du behöver en flaska av glas, kanske en damaejanne, en glasburk eller något som är av klart glas.
Ta också med dig fika! Lila shala bjuder på kaffe och te.

SJÄLVKOSTNAD PÅ VÄXTER o JORD
Vi köper in ett antal olika gröna växter och plantjord som vi delar på och som passar för ändamålet till självkostnadspris.

Tillsammans tvättar vi glasflaskorna och fyller dem med våra gröna vänner. Wolfgang går igenom principerna för hur det ska göras praktiskt och vilka förhållanden som är gynnsamma resp ogynnsamma för ekosfären när du väl kommer hem.

Vi fikar, tittar på varandras verk, och sen när du kommer hem med din växtvärld så är det egentligen här det börjar – andetaget i flaskan.

PRIS FÖR WORKSHOPEN
Vill du donera något till Lila shala så är vi alltid lika tacksamma ♥, ett förslag på donation för workshopen är 200-300 kronor.

Varmt välkommen!
Max 12 deltagare

Anmälan obligatorisk till mc@lilashala.se

/Lila shala & Co

Detaljer

Datum:
27 oktober, 2019
Tid:
08:00 - 17:00