Behandlingar på shalan

 Yogamassage

Yogamassage är en form av massage med rötter i Indien och ayurveda. En behandling genomförs på golvet på madrass och en behandling innebär en helkroppsmassage som främjar cirkulation, mjukar upp stela leder och hjälper mot många stress-och spänningsrelaterade besvär, bland mycket annat. Förutom massage ingår även olika stretchmoment som når djupt då de genomförs under avslappning och i samband med djupandning. I och med att många av stretchmomenten når områden somär s våra att komma åt på egen hand, är den ett perfekt komplement till din yogapraktik.  

Behandlingen tar i regel 75-90 minuter och priset är 750 kronor, studenter och seniorer (65+) 650 kronor.
Ring Kristoffer Lockridge för bokning, 073-26 88 501.

Osteopati

Jag är en problemlösare och gillar att klura, så hör av dig även om du är tveksam på om dina problem kan bli hjälpta av osteopati. Våga fråga! Du kan nå mig på qim@malmrososteopati.se eller 0722-13 40 26. 

Priset för en behandling är 700 kronor, räkna med ca 60 minuter. Under vårterminen 2016 har alla som är inskrivna på en terminskurs på Lila shala 100 kronor rabatt på alla osteopatiska behandlingar, så att möjligheten finns att gå en hel serie med behandlingar för att få en varaktig förbättring/förändring i till exempel ett smärtmönster.

Om du är nyfiken på osteopati, besök SCOMs hemsida http://www.scom.se